Yhteystiedot:

Notesco Oy

Haapatie 16

00780 Helsinki

Finland

 

Puhelin 040-546 0079

myynti (at) notesco.net

 

Tekninen tuki info (at) notesco.net

 

Suunnittelu:

Avustamme suunnittelussa tai suunnittelemme koko valvontajärjestelmän. Kerrot vain mitä tarvitset.

 

Testaus:

Testaamme kaikki kamerat ja tarvikkeet ennen lähetystä. Tarvittaessa konfiguroimme koko järjestelmän valmiiksi.

 

Takuu:

Kameroilla ja tarvikkeilla on valmistajan antama takuu (rikki mennyt vaihdetaan uuteen tai korjataan valmistajan harkinnan mukaan). Asiakas vastaa kuljetuskuluista tännepäin, me vastaamme kuljetuskuluista takaisin asiakkaalle.

 

DOA-takuu: Jos laite on tullessaan rikki tai hajoaa 3 kk sisällä, lähetämme uuden kuluitta ja hyvitämme myös rikkinäisen laitteen palautuspostikulut (DOA = Dead On Arrival).

 

Toimitusehdot:

Hyväksytyille yrityksille myymme laskulla, yksityisille ennakko-laskulla (eli lähetämme sähköpostissa laskun, ja kun se on maksettu lähetämme tavarat). Myös käteinen käy noudettaessa (kortit ei käy).

 

Toimitustapa: Nouto, Posti ja Matkahuolto. Kulut kuljetyusliikkeen hinnaston mukaan.

 

Tarjoukset varastovarauksin. Hinnat voimassa toistaiseksi.

 

Netistä ostettaessa kannattaa tarkistaa mitä hintaan sisältyy ja mitä sitten jos jotain sattuu. Ainakaan ulkomaisista nettikaupoista et saa mitään palvelua. Meillä käyttöönoton tuki ja hyvät neuvot veloituksetta kuuluvat aina kauppaan.

 

Notesco:n luottoluokitus on AAA eli korkein mahdollinen. Meillä on turvallista asioida - eikä vähiten sen takia että emme käytä luotto- emmekä pankkikortteja vaan tulostettavaa ennakkolaskua ja yrityksille paperilaskua, jonka maksat muiden laskujesi mukana.

 

 

Ari Sinisalo

Toimitusjohtaja

Notesco täytti 16 vuotta 15.3.2018

Notesco Oy on 2002 perustettu vakavarainen  PK-yhtiö, jonka luottoluokitus on AAA - paras mahdollinen - jo 10 vuotta peräjälkeen! Alan osaamista on kuitenkin ehtinyt kertyä jo yli 30 vuotta.

 

Alla juttua IP-kameroista. Samalla asenteella toimitamme tietoliikennelaitteita ja järjestelmiä teollisuuteen ja muuhun ammattikäyttöön.

 

Toimitamme IP-kameroita ja järjestelmiä kauppaan, teollisuu-teen, kouluille, ravintoloihin, hoitolaitoksiin, maatiloille, omakoti-taloihin -- kaikkialle missä tarvitaan turvallisuutta, kulun ja proses-sien valvontaa. Kameroiden kuvaa voi katsella myös netistä, mikä lisää uusia mahdollisuuksia valvontaan.

 

Toimiva ja kustannustehokas ratkaisu syntyy käyttämällä tarpeen mukaan langallisia ja langattomia kameroita, WLAN-siltoja rakennusten välillä, etäyhteyksiä jne. Yläkuvassa 2 Mpix Vivotek IP7161 valotolpassa omalla WLAN lähettimellä ja 9 dBi suunta-antennilla varustettuna.

 

Toimiva järjestelmä. Mukana tulee aina kaikki tarvittavat kytki-met, antennit, välikaapelit, liittimet ja suomenkieliset käyttöohjeet. Koekäytämme aina kaikki kamerat ja muut aktiivilaitteet, mutta tarvittaessa rakennamme ja testaamme koko järjestelmän koko-naisuutena ennen lähetystä, ja numeroimme kaikki osat täysin asennusvalmiiksi.

 

Käynnistystakuu. Toisinaan antenneja tai tukiasemia, tai niiden paikkoja joutuu vaihtamaan asennuksen yhteydessä ja kaapelitkin voivat jäädä lyhyiksi. Hyvitämme aina kaikki käsiin jääneet osat ja kaapelit täydestä arvosta.

 

Automaattisesti toimivissa, tallentavissa valvontajärjestelmissä käytämme suomenkielistä Netcam Watcher PRO valvomo-ohjelmistoa. Netcam Watcher on yksi helppokäyttöisimmistä ja kuitenkin monipuolisimmista ohjelmista; siinä on mm. kamerakohtaiset aikataulut, vapaasti maalattava liiketunnistusmaski ja herkkyyden säätö, levytilan valvonta ja ulkoisen 230V kytkimen ohjaus sireenille tai ulkovaloille jne.

 

Teemme itse data- ja antennikaapeleita sekä antenni-haaroittimia. POE-splittereihin vaihdamme aina sopivan liittimen. Meillä kokonaistoimitus ei jää liittimestä kiinni.

 

Teemme itse myös 5V/12V heikkovirta-jatkojohtoja sopivilla liittimillä. Kameran asennuspaikalla ei tarvita sähkörasiaa - riittää että sellainen löytyy jostain lähistöltä.